dnes je 25.6.2022

Nepřístupný dokument, nutné přihlášení
Input:

Nová publikace - Přehled potravinářských aditivních látek

14.3.2008, Zdroj: Verlag Dashöfer

Nakladatelství Verlag Dashöfer vydává novou publikaci týkající se potravinářských aditiv...

Všímáte si informací o přídatných látkách na obalech potravin? Přestože koluje o těchto látkách řada omylů a mýtů, udělejte si na „éčka" vlastní názor na základě kvalitních informací.


Nová publikace


Problematika potravinářských aditivních látek je v současné době diskutována z mnoha hledisek. Do budoucna se počítá s revizí všech dosud používaných aditiv a také se bude projednávat označování přídatných látek vyrobených z geneticky modifikovaných potravin (GMO) nebo za pomoci nanočástic.

Nakladatelství Verlag Dashöfer vydává v této souvislosti novou publikaci, brožovanou příručku Přehled potravinářských

Přístup ZDARMA k tomuto dokumentu mají pouze registrovaní uživatelé portálu Techportál.cz.
Registrovat

Pravidelné zpravodajství

nebo přihlásit.

Zatřídění dokumentu
Zatřídění dokumentu
Vztahuje se k tématu:
Vztahuje se k typu informace:

Z důvodu údržby našich serverů budou v úterý 28. 6. 2022 od 17:30 nedostupné naše služby. Plánovaná doba výpadku je jedna hodina. Omlouváme se.
Více informací

Nahrávám...
Nahrávám...